Din guide til Malaga og Costa del Sol

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Hotell - Malaga

http://malaga.webby.no/db/fileupload/crowne-plaza.jpgTurismen ruler i Malaga, og byen har tilsvarende mange hoteller for å huse alle tilreisende. Tilbudet er stort, og det kan absolutt lønne seg å bruke litt tid på å sjekke priser hos forskjellige byråer. Til og med pris for samme hotell i samme periode varierer drastisk fra byrå til byrå.

Prisnivået varierer, og overnatting ligger, grovt sett, på rundt 300-1000 NOK per person per natt, alt etter sesong, standard og beliggenhet. De aller billigste hotellene anbefales ikke, men hvis budsjettet er stramt bør du sjekke ut et spansk hostal, som vanligvis er et familieeid lite hotell (altså ikke det samme som et vandrerhjem/ungdomsherberge). Prisnivået på et hostal er ofte mye lavere enn hotell.

NB: Merk at når du søker etter hotell i Malaga på de ulike online reisebyråene som Ebookers, Travellink, Marco Polo Travel eller andre, så vil hotellene ofte ikke ligge i selve byen, men i nabobyer som Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Puerto Banus eller Marbella. Du bør derfor tenke deg godt om før hotellet bookes: Skal dere ut på byen i Malaga flere dager, så kan det bli kostbart å ta taxi fra nabobyene. I høysesongen vil dette imidlertid ikke være noen stor issue, ettersom det er bra uteliv i småbyene også.

Et bra hotell vi har bodd på i Malaga (Hotel Zenit Malaga, 3 stjerners) ligger ca 10 minutters spasertur fra hovedgaten i byen, og er betraktelig mye billigere enn et hotell som ligger helt sentralt. Her betalte vi bare 230 kr per person per natt i et dobbeltrom, i lavsesongen vel å merke. Standarden er det ingenting å si på, og strøket har en fin atmosfære, der du får et innblikk i innbyggernes hverdag. Kan anbefales!

Italia

Spania

Andre storbyer

Sjekk innom siden senere, så har vi forhåpentligvis også skrevet om følgende:

  • malaga overnatting
  • malaga feriehus leilighet
  • malaga enkelt hotell
  • malaga luksushoteller
  • malaga 3 stjerners hotell
  • malaga deluxe hotellAnnonserFinn et perfekt hotell i Malaga

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy