Din guide til Malaga og Costa del Sol

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Været - Malaga

Den spanske solkysten - Costa del Sol - har fått navnet sitt på grunn av sitt flotte vær, året gjennom. Været i Malaga er nøyaktig slik du kan forvente av en by på solkysten: Sol, sol og atter sol. Regionen har et de beste, mest pålitelige og sunneste klimaene i verden, med over 300 soldager i året. Om sommeren når temperaturen ofte 30 grader, og det regner nesten aldri.

Tabellen under viser gjennomsnittstemperaturer for Malaga. Merk at selv om gjennomsnittstemperaturen i januar og februar ligger på 16 grader, vil man ofte kunne oppleve mye varmere dager, opp mot 25 grader. Disse månedene er imidlertid de kjøligste, og kveldene kan ofte være kalde, så husk å ta med en god jakke dersom du besøker byen om vinteren.

I vintermånedene bør du også sørge for at hotellet du bor på har innlagt oppvarmingsmuligheter. Dersom det er aircondition fungerer denne også vanligvis som varmovn ved at man stiller opp temperaturen.

MånedGj.snitt høyGj.snitt lav
Januar16.1° C7.2° C
Februar16.7° C8.3° C
Mars18.9° C9.4° C
April20.0° C10.6° C
Mai23.3° C13.3° C
Juni26.7° C17.2° C
July28.9° C20.0° C
August29.4° C20.6° C
September27.8° C18.3° C
Oktober23.3° C14.4° C
November19.4° C11.1° C
Desember17.2° C8.9° C

Kilde: Weather.com

Været i Malaga er stort sett supert. Det regner svært sjelden. Ifølge Malaga Airport Guide, regnet det bare to ganger fra mai til august! Høsten og vinteren har flest regndager (oktober til april), men det blir sjelden kaldt.

Været i Malaga - Anbefalte lenker

Malaga-Weather: link

BBC Weather: link

Yahoo Weather: linkAnnonserFinn et perfekt hotell i Malaga

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy