Din guide til Malaga og Costa del Sol

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Leilighet / feriehus - Malaga

http://malaga.webby.no/db/fileupload/villa-marbella.jpgFeriehus på Costa del Sol har vært populært blant nordmenn i mange tiår. Hver fjerde nordmann ønsker feriebolig i utlandet [#]. Et godt klima, hyggelige folk og lave priser gjør at denne regionen er attraktiv for oss nordboere. 

Du vil finne både feriehus til leie og til salgs, og som her hjemme er det location, location, location som gjelder. Vil du bo nært byen betaler du ekstra for dèt, og vil du bo nært sjøen vil det også være dyrere. Mange velger derfor å leie eller bosette seg i utkanten av byene, og store annekser er under bygging i høydene mellom byene i regionen.

Merk at det norske advokatfirmaet Vogt har egen avdeling i Marbella, som bistår nordmenn som ønsker å skaffe seg feriebolig på Costa del Sol.

Feriehus i Spania - Anbefalte lenker

OwnersDirect.com - Velg fra en bred samling av feriehus, leiligheter, gårdsbruk og gjestehus. Ideen bak OwnersDirect er at nettsiden lar deg kontakte eieren direkte. Du slipper da å betale dyre honorarer til byråer eller andre mellomledd.

Spaniasommer - Har en stor samling feriehus og leiligheter til leie på Costa del Sol, blant annet Marbella, Malaga og Fuengirola. Mange leies ut på ukesbasis, og du finner alt fra små, rimelige leiligheter, til enorme millionvillaer.

FerieboligSpania - Fra websidene deres: "leie feriehus i Spania på Feriebolig.Spania.no som tilbyr boligleie og losji i Spania. Du leier direkte fra eier, så du er garantert bedre priser. www.Feriebolig-Spania.no er ikke et reiseburå eller utleiefirma, men en boligformidler som formidler kontakter mellom boligeier og feriegjester som søker overnatting i Spania.[-]"AnnonserFinn et perfekt hotell i Malaga

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy