Din guide til Malaga og Costa del Sol

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Severdigheter - Malaga

Verdt å få med seg i Malaga

Som i mange andre byer, vil vi absolutt anbefale å ta den berømte turistbussen. Skal du få med deg både severdigheter og informasjon så er dette en meget god løsning. Rundt om i byen er det merket med busstopp for turistbussen, og den fungerer som hopp-på/hopp-av, der du kan spasere litt innimellom. Utgangspunktet for en slik tur kan være nede ved havnen ved Plaza de la Marina. Dette er riktignok stopp nummer 3, men vi følte ikke vi gikk glipp av noe av den grunn. Ruten har totalt 13 stopp og tar deg gjennom alle steder som er verdt å se.

Castillo de Gibralfaro finner du ragende på høyden over Malaga. Den ligger der som et voldsomt Morrish festingfort og dessverre er det ikke mye igjen av ruinene idag. Opprinnelsen til festningen er det ikke lett å finne informasjon om. Utsikten er spektakulær. Du kan se absolutt hele Malaga herifra. Det er fullt mulig å spasere opp, men det anbefales at du benytter turistbussen som gir deg mye å se på en enkel måte.
http://malaga.webby.no/db/fileupload/plaza_de_la_toros_malagueta.jpgRett nedenfor finner du den kjente tyrefekterplassen Plaza de Toros de la Malagueta.

Har du vært i Barcelona, vil du dra kjensel på havneområdet, og da spesielt Malagueta. Dette er forbausende likt Barcaloneta i Barclona og gir en naturlig beskyttelse av havnen.


http://malaga.webby.no/db/fileupload/malagueta.jpg


Fra utsiktsplassen vil du også finne en flott og forseggjort hage like nedenfor med staselig bygning. Dette er Ayuntamiento. Eneste ulempen er at på enkelte dager kan en dis gjøre at du ikke ser så veldig langt, men du får et veldig bra inntrykk av byens størrelse samt fjellene rundt byen.http://malaga.webby.no/db/fileupload/ayuntamiento.jpg
AnnonserFinn et perfekt hotell i Malaga

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy