Din guide til Malaga og Costa del Sol

Ny storbyguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Uteliv - Malaga

Steder å være når man går ut

Når man kommer til en ny by og skal ut på byen, er ofte spørsmålet: "Hvor går man ut?" Her vil du finne tips til både utesteder og uteliv generelt. Har man vært ute på byen i en rimelig stor by i Spania før, vil ikke Malaga skille seg ut på noen spesiell måte. Man finner alt, også i Malaga. Alt ifra de koselige tapas-barene man kjenner igjen, til mer moderne nattklubber med et ungt klientell.


http://malaga.webby.no/db/fileupload/plaza_de_la_merced.jpgSentralt i Malga vil du finne Plaza de la Merced. Dette er en stor åpen plass der folk samles utpå kvelden. Rundt plassen ligger utestedene tett i tett. Plassen er velkjent for ansamlinger av unge mennesker som gjerne nyter medbragt. Blandt alle utestedene vil du også ved denne plassen finne fødestedet til Pablo Ruiz Picasso.

På denne plassen finner du også Calle de Bruselas. Her føler du deg velkommen og er perfekt for en kaffe på ettermiddagen etter en lettere shoppingrunde i byen. Det er også en bra plass for å nyte sin første drink for kvelden. Stedet var tidligere mest frekventert av lesbiske og homoseksuelle, men i den senere tid har dette blitt en plass hvor også hetroseksuelle går.

Du vil også finne Cortijo de Pepe som er en liten koselig plass. Stedet har kun bord utendørs mens du inne kan sitte på barstoler nært inngangen. Her vil du hovedsaklig finne turister om kveldene, men på dagtid er plassen tilholdsted for forretningsfolk hovedsaklig.

http://malaga.webby.no/db/fileupload/plaza_de_la_merced_02.jpg
Skulle du føle for litt mer liv og røre, og ønsker å besøke nattklubber av litt mer livlig kaliber, kan Dr. Funk (Jose Denis Belgrano, 17) anbefales.Dette er en danseklubb og ansett for Malaga's plass for genrene funk, soul med flere og er en av de mest populære plassene i byen, noe de lange køene utenfor fredager og lørdager også indikerer. Det tas inngangspenger, men så får du også en gratis drink "på kjøpet".

Søker du en plass hvor du kan bivåne live-konserter? Da er ZZ Pub (Tejón y Rodríguez, 6) stedet for deg! Plassen har live-konserter hele året rundt. Der er to faste band som spiller på mandager og torsdager i tillegg til gjesteband og musikken som DJ'n spiller hver kveld. Klientellet er ungt og prisen for brunt tøysevann er bare snaue 2 Euro pr porsjon. Dette må nok sees i sammenheng med studentene som stort sett holder til her, og en stundent sin økonomi er sjelden av den mest romslige.

Har du først funnet et av disse stedene er det igrunn bare å vandre rundt noen få kvartaler så finner du fortløpende utesteder som ligger tett i tett. Husk bare på at enkelte av plassene kan ha kleskode, så har du planer om å virkelig være forberedt så ta med deg et par finere sko (ikke lakksko nødvnedigvis), så kan du også menge deg med "fiffen".AnnonserFinn et perfekt hotell i Malaga

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Regn om valuta


Privacy Policy